Kredieten

Kredieten

Waarvoor wil je lenen?

Bij ons kun je terecht voor een lening voor verschillende leen doelen. Denk aan de financiering van een verbouwing of een restschuld. Of voor de aanschaf van een nieuwe auto, caravan of boot? Bij Sarvé Hypotheken bieden wij diverse vormen van een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening aan.

Verantwoord lenen

Geld lenen is niet niks. Daarom vinden wij het belangrijk dat je verantwoord leent. En dat begint met een gedegen goed advies. Wij kijken samen met jou welke lening het beste bij jou en jouw situatie past.

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Deze lening is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf.

Voordelen Persoonlijke Lening

Met de Persoonlijke Lening via Sarvé Hypotheken leen je tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. Je weet precies welk bedrag je leent, welk maandbedrag je betaalt en wanneer de lening is afgelost. Extra vervroegd aflossen is boetevrij. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen.

Nadelen Persoonlijke lening

Met de Persoonlijke Lening kun je  afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Alles is van tevoren afgesproken. Wil je een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een Doorlopend Krediet wellicht geschikter voor je.

Kenmerken Persoonlijke Lening

Het is belangrijk om eerst informatie over een Persoonlijke Lening te krijgen voordat je deze financiering aanvraagt. Hiervoor kun je bij ons terecht. Met een Persoonlijke Lening leen je een vast geldbedrag. Het maandbedrag van een Persoonlijke Lening bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen.

Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet heeft een variabele rente. Tijdens de looptijd kan de rente dalen en stijgen. Als de rente stijgt dan wordt uw theoretische looptijd langer. De hoogte van uw opnamen en het aantal opnamen hebben ook invloed op uw looptijd. U kunt bedragen opnemen tot het afgesproken kredietbedrag. Deze bedragen los je in maandelijkse termijnen ook weer af.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Doorlopend Krediet?

  • Jouw rente is variabel.
  • Jouw maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Als de rente stijgt, los je minder af en wordt de looptijd van jouw krediet langer
  • Extra aantrekkelijke rente voor huiseigenaren

Aantrekkelijke renten voor huiseigenaren

Wij bieden een extra aantrekkelijke rente voor huiseigenaren. Wil je daar meer over weten?  Neem dan snel contact met ons op.

BESPAREN

Dus jouw bestaande lening oversluiten loont!

Of oversluiten voor jou de moeite waarde is kun je eenvoudig bepalen door een vrijblijvende vergelijking aan te vragen, dit kost je slechts enkele minuten van jouw tijd en daarna weet je hoeveel goedkoper je kunt lenen via ons. Wij raden je aan in ieder geval de proef op de som te nemen. In de volgende gevallen realiseren wij in 9 van de 10 gevallen een voordeel voor je.

 Sarvé Hypotheken is de Specialist in het samenvoegen van leningen!

Juist wanneer je meerdere leningen hebt lopen zijn vaak mogelijkheden om deze goedkoper samen te voegen en hier één lening van te maken. Met name de aanbieders van creditcard maatschappijen, betaalpassen van winkels en postorderbedrijven hanteren vaak hogere rentetarieven. Wij kunnen de scherpste rentetarieven aanbieden in de Nederlandse markt. Wij werken hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde kredietbanken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Zo weet je direct wat je maandelijks kunt besparen op je huidige lening(en).

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?