Eerste Woning

(starter)

EERSTE WONING

Een huis kopen is een grote stap. Ben jij starter op de woningmarkt en wil jij je droomhuis kopen? Belangrijk is dat jouw hypotheek bij je past: ook met het oog op de toekomst. Je kunt bij ons op vertrouwen dat je altijd passend hypotheekadvies krijgt bij jouw persoonlijke situatie.

Wat komt er kijken bij het regelen van een nieuwe hypotheek? Welke hypotheek­vormen zijn er en waar moet je rekening mee houden bij het kopen van jouw eerste huis of een andere woning? Ben je op zoek naar een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je graag!

Starterslening

Met de Starterslening overbrug je het verschil tussen de prijs van jouw eerste huis en het bedrag dat je bij de bank kunt lenen.

  • Je eerste koopwoning toch haalbaar
  • De eerste 3 jaar geen maandlasten
  • Een betrouwbaar vangnet dankzij NHG

Wilt je weten of je voor de Starterslening in aanmerking komt en wat de maximale hoogte van jouw lening is?

Een Starterslening kan via ons worden aangevraagd.

Jouw eerste huis kopen?

Er is meer mogelijk met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) beschermt jou wanneer je door bepaalde omstandigheden jouw huis met verlies moet verkopen. Door vooraf een borgtochtprovisie te betalen, is jouw restschuld in principe gedekt en betaal je mogelijk minder rente. Wil je meer weten over Nationale Hypotheek Garantie? Neem contact met ons op.

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?