Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Sarvé Hypotheken is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeraar. Het maakt ons dus niks uit voor welke verzekeraar je kiest. Het maakt ons wél uit dat je de beste autoverzekering voor jouw situatie vindt. Hierdoor is jouw resultatenoverzicht altijd betrouwbaar.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk autoverzekering). Heb je een nieuwe of erg dure auto? Dan is het verstandig om een allrisk verzekering te nemen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is enkel een WA-verzekering meestal voldoende.

WA-verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij schade aan tastbare zaken (zoals een auto) is de dekking maximaal 2,5 miljoen euro, voor letselschade aan andere personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro

WA + beperkt casco verzekering (WA Plus)

Met een beperkt casco verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade die jij toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld door storm of hagel. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak vergoed door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat dat afspraken heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

WA volledig casco verzekering (Allrisk)

Met een allriskverzekering ben verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je nu zelf een paaltje raakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade vergoed. Een geruststellende gedachte.

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?